Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Megérkezhet az Aston Martin a Forma1-be!

Szenzációs hírrel nézünk elébe a következő Forma1-es hétvégének, hiszen az Autosport értesülései szerint az Aston Martin már 2016-ban a királykategóriában köthet ki!

Olvasson tovább...

Megérkezett a Porsche Macan GTS!

A Porsche Macan óriási népszerűségre tett szert a Porsche Cayenne mellett, nem érdemtelenül! Az egyébként sem gyengélkedő SUV azonban most egy új, erőteljesebb verziót kapott a Macan GTS személyében.

Olvasson tovább...

Friss információk a BMW M2-ről! BMW

Friss információk a BMW M2-ről!

Az év végéhez közeledve nem maradunk újdonságok nélkül, hiszen a BMW mostanra tartogatta egyik legnagyobb meglepetését, a BMW M2-t!

Olvasson tovább...

A Porsche visszatér a hagyományokhoz!

A Porsche 911-et nem kell különösebben bemutatni. A több évtizedes múltra visszatekintő modell méltán híres egyedi, összetéveszthetetlen formavilágáról és teljesítményéről. A Porsche legújabb modelljével most folytatja a neves hagyományokat, és visszanyúl a gyökerekhez.

Olvasson tovább...

Lexus RC Coupe - A japán szamuráj

Újabb mozgolódásnak lehetünk szemtanúi a prémiumautó szegmensben, hiszen a Lexus az új RC coupe-val száll versenybe nem kisebb ellenfél, mint a BMW 4-es osztály ellen.

Olvasson tovább...

A Ferrari tovább viszi a sikereket

A Ferrari név egyidős az autózással. Megkérdőjelezhetetlen a sikerük, és nélkülözhetetlenek akkor, amikor a tökéletes versenyautó fogalmát definiáljuk. Történelmük és hagyományaik tiszteletére alkották meg a Ferrari F12tdf-et.

Olvasson tovább...

Bemutatták a Tesla Model X-et!

Hónapok óta érkeztek már hírek a Tesla következő nagy dobásáról, a Tesla Model X-ről, amely a Model S nyomdokain haladva újabb sikerekre hivatott.

Olvasson tovább...

BMW 640i Gran Coupe átadás BMW

BMW 640i Gran Coupe átadás

Szeptember nem csak az időjárásban, de egy ügyfelünk életében is fontos változást hozott, hiszen egy gyönyörű BMW 640i Gran Coupe tulajdonosává vált.

Olvasson tovább...