Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Visszatér a Porsche 718!

Múlt héten a Porsche hivatalosan is elismerte, hogy életre kelti az 1960-as évek legendás sportautóját, a Porsche 718-at!

Olvasson tovább...

A Jaguar visszatér az együléses autósport világába

A Jaguar-tól soha sem állt messze az autóversenyzés világa, és máig szívesen emlékszünk vissza Forma1-es szerepvállalásukra. Azonban Forma1-es kilépésük óta kevesebb autósporttal kapcsolatos hírt hallottunk róluk, egészen mostanáig!

Olvasson tovább...

Spotify a Tesla-ban!

Az új Tesla S model tulajdonosai eddig is számos előnyt élvezhettek előremutató autójuknak köszönhetően. Azonban az eddig ismert előnyök száma tovább nő egy vadonatúj együttműködésnek köszönhetően!

Olvasson tovább...

A Bentley versenypályát csinálhat az utcákból!

A Bentley eddig is népszerű volt lélegzetelállító autóiról, azonban a hírek szerint olyan különlegességgel készül, amely a neves brit autógyártó új oldalát mutathatja be!

Olvasson tovább...

Észbontó elektromos válasz a Porsche-től!

Új éra kezdődött a Tesla Model S debütálásával, amely kivétel nélkül növekvő hatást gyakorol az autóipar legnevesebb szereplőire is, köztük a Porsche-re, amelyre hamarosan megérkezik a hivatalos válasz.

Olvasson tovább...

Frissül az Audi A6 Quattro Sport!

Az Audi A6 Allroad Quattro eddig is népszerű modellnek számított, azonban a mostani frissítést követően újabb tagokkal bővülhet a már egyébként is tágas rajongói tábor.

Olvasson tovább...