Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Hódító útra indul az Aston Martin DBX!

Az Aston Martin új kategóriában próbál szerencsét, hiszen hamarosan gyártó sorra kerül ígéretes koncepció autója, az elektromos összkerékmeghajtású Aston Martin DBX!

Olvasson tovább...

Megérkezett a legnagyobb Maserati!

Már korábban is érkeztek hírek, miszerint a Maserati is bemutatkozik a SUV kategóriában, azonban a hosszú várokozásnak vége, hiszen már itt van a Maserati Levante!

Olvasson tovább...

Új szelek fújnak a Bentley-nél!

Új szelek fújnak az autóiparban a Tesla hihetetlen menetelése óta, amely a legnagyobb óriásokat, köztük a Bentley-t is érintik!

Olvasson tovább...

Érkezik a leggyorsabb Jaguár!

A Jaguar hivatalosan is leleplezte legújabb és egyik leggyorsabb újdonságát, a Jaguar F-Type SVR-t!

Olvasson tovább...

Új színben tündököl a BMW i8! BMW

Új színben tündököl a BMW i8!

Minden idők egyik legszebb és leginnovatívabb BMW-je új, egyedi megjelenésű kiadást kap, amely garantáltan magára vonzza mindenki tekintetét!

Olvasson tovább...

BMW M2 a MotoGP-ben! BMW

BMW M2 a MotoGP-ben!

A MotoGP világszerte népszerű motoros esemény, melynek hírnevéhez méltó biztonsági autó került bemutatásra az új BMW M2 személyében!

Olvasson tovább...

Reklám dömping az 50. Super Bowl-on!

Itthon bár kevésbé ismert, mégis Amerika egyik legnagyobb sporteseménye a Super Bowl, amely 50. alkalommal fog elrajtolni február 7-én a Carolina Panthers és a Denver Boncos harcával!

Olvasson tovább...

Bemutatkozott az Audi Q3 RS!

Az Audi bemutatta az Audi Q3 RS-t, amely teljesítményével és képességeivel problémát nem ismerve nő fel a legnagyobb kihívásokhoz is.

Olvasson tovább...

Új irányba nyit az Audi!

Az Audi Q osztály a kategória egyik éllovasa, nem érdemtelenül. A patinás német gyártó azonban nem elégszik meg ennyivel, hiszen új célcsoportot szemelt ki magának a hamarosan debütáló Audi Q2-vel!

Olvasson tovább...