Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU
Készül a BMW X7! BMW

Készül a BMW X7!

Mikor már azt hittük, hogy a ma létező legnagyobb BMW-t már nem követheti nagyobb, a patinás német gyártó bejelentette, hogy már gőzerővel dolgozik az X osztály jövendő zászlóshajóján, a BMW X7-ön!

Olvasson tovább...

Forma1-ben az Aston Martin!

A héten a hosszú várakozást követően végre elstartol a Forma1 mezőnye, melynek apropóján már robbant is az első bombahír a Red Bull és az Aston Martin együttműködését illetően!

Olvasson tovább...

i5-ös a láthatáron? BMW

i5-ös a láthatáron?

Újabb spekulációk láttak napvilágot a BMW háza tájáról, miszerint a méltán népszerű BMW i3-at egy nagyobb testvér követ majd!

Olvasson tovább...

Megszólal a Lamborghini Centenario!

Nemrégiben bemutatkozott a Lamborghini legújabb autója, a Centenario, amely a neves olasz autógyártó történetének állít emléket. Most azonban megérkezett az első videófelvétel, melyen az újdonság hangját is hallhatjuk!

Olvasson tovább...

Így látja a BMW a jövőt! BMW

Így látja a BMW a jövőt!

A BMW immáron 100 éve az innováció, teljesítmény és precizitás egyik legnagyobb előhírnöke. Gazdag történelme és törekvése ihlette a most bemutatott Vision Next 100 koncepció autót is!

Olvasson tovább...

Bugatti Chiron - rekordra született!

A Bugatti Veyron egy született legenda, amely rendkívüli teljesítményével felülírta a lehetetlent. Azonban Genfben megérkezett az utód, a Bugatti Chiron!

Olvasson tovább...

Friss hírek az Audi A8-ról!

2017-től érkezik a négykarikás német gyártó legújabb zászlóshajója, az Audi A8, amely komoly fejtörést okozhat a konkurenciának!

Olvasson tovább...

Ünnepel a Lamborghini!

A Lamborghini méltó módon ünnepli születésnapját és a legendát, a Lamborghini Centario-val!

Olvasson tovább...