Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Újabb fejezet az Audi TT történetében!

Az Audi TT megjelenése óta nem csak a márka rajongóit tartja lázban, egyedi megjelenése és meggyőző teljesítményével azonnal levett mindenkit a lábáról, és ezt viszi tovább az új Audi TT RS Coupe!

Olvasson tovább...

Audi A5 utód a láthatáron!

Az Audi Q5 a Q7 nyomdokain haladva gyorsan vált a kategória egyik legsikeresebb autójává, a hamarosan érkező utódnak pedig jelentős elvárásoknak kell eleget tennie, melyre a jelek szerint meg van minden esélye!

Olvasson tovább...

Megújult a Tesla Model S!

Még csak pár hete mutatkozott be a Tesla Model 3, a napokban azonban jelentős változásokon ment keresztül az innovatív autómárka legsikeresebb modellje, a Tesla Model S is!

Olvasson tovább...

Ferrari erőforrással is érkezik a Maserati Levante

A Genfi autószalon alkalmával kaphattunk már némi ízelítőt a Maserati első SUV crossovere, a Maserati Levante kapcsán, amely most a hírek szerint 2018-tól benzines erőforrással is kapható lesz!

Olvasson tovább...

Hivatalos információk az Audi Q2-ről!

Az Audi Q osztálya hamarosan új családtaggal bővül, mely a megszokottnál kisebb méretekkel, de annál nagyobb tervekkel száll harcba a konkurencia ellen!

Olvasson tovább...

Leleplezték a Tesla Model 3-at!

Az autóipar újabb történelmi pillanatra ébredt március utolsó napján, amikor bemutatkozott a Tesla legújabb reménysége, a Tesla Model 3!

Olvasson tovább...

Új családtaggal bővült a Bentley!

Bemutatkozott a Bentley Mulsanne legújabb változata az idei Genfi autószalon alkalmával, amely még magasabb szintre helyezi a már eddig is elképesztő mértékű luxust és teljesítményt!

Olvasson tovább...