Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

A hősökre emlékszik az Aston Martin!

2016-07-14

Ünnepre készül az Aston Martin, amely a második világháború egyik legnagyobb hősének állít méltó emléket egy különleges kiadású V12 Vantage S-el!

A második világháború során a legendás Supermarine Spitfire vadászrepülőgép és pilótái hősiesen védték meg az angol légteret, és járultak hozzá a háború kimenetelének megfordításához. A gép sikerességét és hatékonyságát mi sem jelzi jobban, hogy a háború lezárását követően egészen az 1950-es évek végéig gyártották. Az Aston Martin az ikonikus gép 80. születésnapjának alkalmából egy különleges kiadású V12-es Vantage S-el készül, amellyel méltó módon állíthat emléket a gépnek és a hősöknek, akik vezették és az életüket kockáztatták a békéért.

Teljesítmény terén minden elvárást teljesít a Vantage S, hiszen az angol különlegesség 6 literes V12-es 565 lóerős erőforrással érkezik, a 100km/órás sebességet pedig mindössze 3.9 másodperc alatt éri el.Az Aston Martin újdonságának különlegessége azonban a külsejében rejlik, hiszen az autó megkapta a legendás Spitfire “Duxford” zöld festését, melyet sárga díszcsíkok tesznek még egyedibbé. A rendkívüli alkalom nem csak a külsőben, de az autó belsejében is tetten érhető köszönhetően a Spitfire 80 logóknak és a vörösre festett ajtónyitó záraknak, a hangulatot pedig az ajándékba mellékelt Irvin repülő sisak és repülő szemüvegek teszik még teljesebbé.

A patinás brit autómárka újdonságából mindössze 8 db készül, tulajdonosaik pedig a Duxfordi múzeumban vehetik majd át történelmi autójukat, amely tökéletesen idézi meg a kor szellemét és hősiességét.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk/aston-martin/v12-vantage/96353/limited-run-aston-martin-v12-vantage-s-spitfire-80-swoops-in


Szóljon hozzá Ön is!