Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Aston Martin DB9 Bond edition

2015-09-02

Az idei év a kémfilmekről szó, azonban kétség sem férhet hozzá, hogy a titkosügynökök koronázatlan királya Őfelsége titkosügynöke, James Bond.

Novemberben újabb résszel gazdagodik a sikersorozat Daniel Craig főszereplésével, amely egy másik jubileumot is ünnepel az új film mellett, hiszen immáron 50 éve választja James Bond az Aston Martint munkaeszközéül.

A neves brit autómárka a jeles alkalomból egy dedikált DB9-el készült, amely a modell 12 éves történetét koronázza meg a DB11 jövő évi debütálása előtt.

Az új változathoz 25.000 Font ellenében lehet majd hozzájutni, amely speciális Spectre-ezüst fényezést kap majd, azonban a 6 literes V12-es erőforrás változatlan marad. 

A DB9-es belsejében az egyedi 007-es küszöbök és bőr elemek jelzik, hogy valódi különlegességgel van dolgunk, amely minden porcikájával sugározza a James Bond filmek hamisítatlan világát. 

Természetesen Bond Aston Martinjához speciális luxus kiegészítők is járnak, mint a dedikált Omega karóra, vagy a küldetésekhez elengedhetetlen bőr utazótáska, amely teljessé teszi a limitált gyűjteményt. 

A DB9 Bond edition hamarosan megjelenik a franchise legújabb részével egy időben, és biztosak lehetünk benne, hogy néhány szerencsésnek lehetősége lesz belekóstolni a szuperkémek világába. 

Forrás és képek: autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!