Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

2016-os 7-es BMW hírek érkeztek!

2015-06-03

A BMW készen áll, hogy bemutassa a 7-es széria 6. generációját, amelyből hivatalos források alapján már június 10-én kaphatunk egy kis ízelítőt a szeptemberi leleplezés előtt, amely a 2015-ös Frankfurti autószalonon lesz.

Az autó várhatóan az év végén kerül majd a szalonokban 2016-os modellként, az előzetesen kiszivárgott fotók és információk alapján pedig már sejthető, hogy a tervezők számos újdonsággal kedveskednek majd az új 7-es BMW külsejét illetően. Az autót élesebb vonalvezetés jellemzi, még agresszívebb megjelenést kölcsönözve.

Bár a belső nem tartogat radikális változásokat a többi modellhez képest, mégis számos új technológiai újítással egészült ki, mint az innovatív gesztusvezérlésű felület.

A forradalmi változások azonban az autó belsejében vannak. Az új modell immáron moduláris padlólemezt kapott, amely egységes része lesz minden új BMW-nek a 3-as széria felett. A padlólemezt karbonszénszállal megerősített műanyag alkotja, amely ellenállósága mellett rendkívül könnyű is. Mindez jelentős, 129Kg-os súlyvesztés jelentett az autó számára.

A motorháztető alatt várhatóan az új hat-hengeres B58as erőforrás lapul majd, amely 740i változatban is elérhető lesz a startnál. A 2016-ban debütáló 340i változat pedig 320 lóerő leadására is képes lesz. Az új erőforrások mellett a korábbiak is szerepet kapnak majd, hiszen az új 7-es modell 445 lóerős 4.4 literes 750i és hibrid változatban is egyaránt elérhető lesz.

Az új 7-es BMW mindezek mellett felszereltségében is hozza majd a kívánt szintet, hiszen az autó önállóan is képes lesz majd parkolni anélkül, hogy a kormányhoz nyúlnánk.

Bár szeptember debütálás még távol van, érdeklődve várjuk a további fejleményeket az új modellel kapcsolatban.Tekintse meg BMW kínálatunkat, mi pedig megkeressük és behozzuk álmai BMW-jét!

http://premiumautok.hu/bmw

Forrás: motorauthority.com
Kép: bmw.com

A fotón az előző generációs 7-es BMW szerepel!


Szóljon hozzá Ön is!