Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Ismét "sokkolt" a BMW CSL 3.0 Hommage!

2015-08-27

Nemrégiben írtunk a BMW Hommage tanulmányautóról, melynek R verzióját most új köntösben mutatta be a neves bajor márka a nyilvánosság előtt a Monterey autós hét alkalmával.

Az idei eseményen már bemutatkozott az új M4 GTS, azonban a reflektorfényben a BMW 3.0 CSL Hommage R verziója tündökölt ikonikus egyedi festésével!

A különleges tanulmányautó speciális alkalomból készült, hiszen a BMW az eredeti CSL modell versenyzésben elért 1975-ös sikerét is ünnepelte Észak-Amerikában, melyhez a legendás kék-fehér festés is visszatért. A karbonszálas technológiával készült Hommage R-en emiatt rengeteg olyan elem van, amely klasszikus elődjéről már ismerhetünk. 

Az autó elejét az ikonikus BMW hűtőmaszk uralja, míg a hagyományos visszapillantó tükröket immáron kamerákkal helyettesítették. A technológiai újítások azonban itt még nem érnek véget, hiszen az új lézeres fényszórók ennél a modellnél debütálhattak első alkalommal széles közönség előtt.

A belső a külsőhöz hasonlóan rendkívül sportosra sikerült. Könnyű, sportos elemek uralkodnak az autó belsejében, azonban kivétel nélkül a jövő innovációjának jegyében. 

A bemutatott koncepciók eddig elsöprő sikert arattak, ezért szívből reméljük, hogy hamarosan a közutakon is bizonyíthat majd.Forrás: http://www.autoexpress.co.uk
Kép: autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!