Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Elektromos szán a Tesla alkotójától

2017-05-22

A földalatti „Boring Company” autószállító szánok prototípusát teszteli

Az Elon Musk alapította „Boring Company” lebonyolította az első elektromos szán prototípus tesztjét, csupán két héttel az után, hogy a Tesla tycoon bejelentette arra vonatkozó terveit, hogy enyhíti a városok forgalmi torlódásait egy alagútrendszerrel, mely 124 mhp sebességgel irányítva szállít autókat egy szán segítségével.

A „Boring Company” egy új vállalkozás, amely lényege, hogy alagutakból álló hálózatot építenek ki, bennük nagysebességű szánokkal- tulajdonképpen elektromos meghajtású, automata autószállító platformok ezek, melyek fix útvonalat követnek és képesek 124 mph sebességet elérni.

Egy Instagram-on megosztott videó bemutatja, hogy a szán rohamos ütemben gyorsul fel, majd ugyanolyan gyorsan lelassul pár pillanattal később.

Musk szerint, ha a vezetők használják ezeket az alagutakat, a Los Angeles-i Westwood külvárosától a Lax repülőtérig 30-60 perces utat képesek lesznek 5-6 perc alatt megtenni. Forrás: http://www.autoexpress.co.uk/car-news/99333/elon-musk-s-boring-company-tests-124mph-tunnel-car-sled


Szóljon hozzá Ön is!