Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Itt a Lamborghini Urus!

2017-12-06

Egy ideje már lehetett tudni, hogy a Lamborghini óriási lépésre szánja magát, és egy számára teljesen új terepen teszi majd le a névjegyét.

Az ismeretlen terep kifejezés pedig sokáig már nem lesz érvényes, hiszen a most bemutatott Lamborghini Urus már a megjelenésétől óriási szenzációnak számít.

165.000 fontos árával a Lamborghini Urus az első igazi Super-Suv, amely a spanyol harci bika után kapta megtisztelő nevét.

A Super-Suv kifejezés nem véletlen, hiszen a Lamborghini Urus örökölte a neves olasz autógyártó DNS-ét, amely már első látásra is azonnal szembeötlő.

A “klasszikus” külső jegyek mellett azonban a teljesítmény teszi igazán szuperré a Lamborghini Urus-t, amely a 641 lóerős, 4 literes, ikerturbós V8-as motornak köszönhetően mindössze 3.6 másodperc alatt gyorsul 100-ra. A gördülékeny erőátvitelt a 8 sebességes automata váltó teszi lehetővé, míg a fékezőerőt a kerámia fékbetétek biztosítják. 

A csúcskategória a teljesítmény mellett az utastérben is nyomon érhető, elég ha olyan technikai eszközökre gondolunk, mint az Apple CarPlay, Bang and Olufsen hangszóró, parkolási asszisztens és szenzorok.

A Lamborghini-nek minden oka meglehet rá, hogy büszkeséggel gondoljon az Urus-ra, amely már bemutatásakor is a világ egyik leggyorsabb SUV-ja, amely legalább annyira ikonikus lehet a kategóriájában, mint “kisebb” elődei a sportpályákon.Forrás: http://www.autoexpress.co.uk/lamborghini/86856/new-lamborghini-urus-SUV-2018-prices-specs-release-date-pictures-video


Szóljon hozzá Ön is!