Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Sportosabbra veszi a Jaguar F-Type!

2016-01-25

A Jaguar F-Type a neves brit autógyártó egyik ékköve, nem érdemtelenül, azonban az új F-Type SVR új szintre helyezi a mércét!

Az állítás pedig nem légből kapott, hiszen egy értékesítői brossúráról nemrégiben szivárgott ki néhány információ a népszerű típus legújabb változatáról, amely az előzetes hírek szerint négykerék-meghajtású lesz, és 567 lóerős teljesítménnyel bír majd. 

Az új F-Type ráadásul nem csak teljesítményben lesz előremutató, hiszen ez lesz az első Jaguar típus amely megkapja az új SVR emblémát, amely már a Land Rover típusainál is debütált már, és a sportra hangolt verziókat jelöli. 

Az új F-Type SVR V8-as erőforrással rendelkezik majd közel 700nm-es nyomatékkal és 8 sebességes automata váltóval, melynek köszönhetően az új SVR mindössze 3,7 másodperc alatt éri majd el a 100km/órás sebességet. A teljesítmény magáért beszél, hiszen a fenti információk alapján az F-Type SVR minden idők legerősebb Jaguar-ja lesz.

Az F-Type SVR belseje mellett a külseje is megújul majd, hiszen a sportosság jegyében kupé és kabrió változatban is elérhető lesz. Nagyobbak lettek a légbeömlők, megújult a hűtőrendszer, szélesebbek lettek a gumik, és új diffúzort kapott az F-Type SVR, melynek köszönhetően jelentős mértékben javult az autó aerodinamikája. 

Az utastérben a kategóriának megfelelő bőr borítású sportülések mellett nagy szerephez jutott az alumínium, amely a kormánykeréken és a pedálokon is egyaránt megtalálható.

Az új Jaguar F-Type SVR tehát minden nemében egyedülálló lesz, és új oldaláról mutathatja be az egyébként is legendás hírnévnek örvendő brit gyártót. Izgatottan várjuk a debütálását!

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk/jaguar/f-type/94155/new-jaguar-f-type-svr-revealed-as-brochure-leaks-online


Szóljon hozzá Ön is!