Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Ledobta a tetőt a Lamborghini újdonsága!

2016-08-27

A Lamborghini Centenario még csak pár hete mutatkozott be, de megérkezett az elképesztő sportautó roadster változata, amely már most hasonlóan nagy sikert ért el!

A patinás olasz gyártó legújabb ékköve Ferruccio Lamborghini 100. születésnapjának alkalmából készült, és azonnal óriási népszerűségre tett szert. Nem meglepő, hogy a most debütáló roadster változat is azonnal sikeres lett, melyből mindössze 20db készül, de a hírek szerint már mindegyik példány megtalálta boldog tulajdonosát közel 1.75 Fontos áron.

A Lamborghini Centenario külseje az olasz gyártó védjegyeit idézi, azonnal felismerhető éles vonalvezetés dominálja. Ami a teljesítményt illeti, a Lamborghini újdonságában 6.5 literes, 759 lóerős V12-es erőforrás teljesít szolgálatot, amellyel mindössze 2.9 másodperc alatt éri el a 100km/órás sebességet.A Lamborghini Centenario Roadster változata társához hasonlóan már most újabb fejezetet nyitott az olasz gyártó történetében, és biztosak lehetünk benne, hogy nem az utolsót.Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!