Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Jövőbe látó koncepció a Lexustól!

2016-10-01

Az idei Párizsi autószalon alkalmával számos autógyártó előtt megnyílik a lehetőség, hogy bemutassa jövőbeli tervét. A Lexus esetében sincs ez másképp a Lexus UX tanulmányautó debütálásával!

A Lexus UX tetőtől-talpig a neves japán autógyártó jövőbeli terveit testesíti meg. Külsejét a korábbiaknál is határozottabb és erőteljesebb vonalvezetés jellemzi, amelyből az óriási kereket vonják magukra azonnal a figyelmet. Az autó orra magán hordozza a már ismerősnek tűnő Lexus jegyeket, mégis a visszapillantó tükröket felváltó oldalsó kamerák jelzik, hogy ez az autó már egy új korszakot képvisel.

Az innovatív megoldások az utastérben is fellelhető, ahol a vezetői információk a kormány mögötti hologram felületen jelennek meg, amelyhez hasonló megoldást eddig nem nagyon láthattunk a konkurens gyártóknál. 

Az új Lexus UX koncepció autó a Lexus európai design központjának munkáját dicséri, és szívből reméljük, hogy az általa megismert újításokkal a japán gyártó jövőbeli autóiban hiánytalanul találkozhatunk.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!