Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Megújult a Tesla Model S!

2016-04-17

Még csak pár hete mutatkozott be a Tesla Model 3, a napokban azonban jelentős változásokon ment keresztül az innovatív autómárka legsikeresebb modellje, a Tesla Model S is!

Mindössze két hete mutatkozott be a Tesla Model 3, amely a márka eddigi legfontosabb lépésének ígérkezik, hiszen még szélesebb körben szeretnék elérhetővé tenni az autómárka modelljeit. Várható volt, hogy ez a jelentőségteljes esemény a többi modellt, köztük a Model S-t is érinteni fogja. A most bemutatott Tesla Model S megjelenése immáron a Tesla Model X és Model 3 külsejét idézi, és új megjelenésével még tökéletesebben illeszkedik a teljes termékpalettába. 


Természetesen a változások nem csak az autó külsejét érintik. Az új Model S is megkapta a Model X-ben már bemutatott HEPA légszűrő rendszert, amely a mérések alapján 100x hatékonyabb az általános használatban lévő szűrőknél.

A belső töltő is frissítve lett, melynek köszönhetően az autó jelentősen gyorsabban tölthető fel az otthoni, és a köztéri töltőpontokon. A fenti újdonságok mellett azonban az a hír tűnik a legizgalmasabbnak, miszerint a P100D modell is erősödik majd a jövőben, mellyel hamarosan debütálhat az új P100D modell, amely minden idők leggyorsabb utcai elektromos autójává válhat. 

Forrás:  http://www.autoexpress.co.uk/tesla/model-s/94336/tesla-model-s-facelift-revealed-with-new-look-and-uk-price

 


Szóljon hozzá Ön is!