Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Harmadjára tör az élre a Porsche Cayenne!

2017-04-24

Harmadjára hódíthatja meg a szíveket és a SUV-ok képzeletbeli trónját a hamarosan érkező Cayenne!

Talán még a Porsche sem sejtette annak idején, hogy a 4X4-es piacon ekkora sikert könyvelhet majd el a Porsche Cayenne bevezetését követően, amely immáron a harmadik generációjával hivatott folytatni a már megkezdett sikerszériát.

A világ azonban rengeteget változott azóta, elég ha csak a Porsche Macan-ra gondolunk, amelynek sikere még a Porsche Cayenne-t eredményeit is a háttérbe szorította.Azonban nem kell félteni a nagyobb testvért, amelyből még így is több mint 70 000 példány került értékesítésre 2016-ban, amely a Porsche bevételének 30%-át tette ki.

Az új Porsche Cayenne megjelenésében a Macannál fellelhető részletek fognak visszaköszönni. Elég, ha csak a kicsit süllyesztett fényszórókra, vagy ha a vékony díszítő elemmel összekötött LED féklámpákra gondolunk. Azonban az autó sziluettje változatlan marad. 

A Stuttgarti autógyár újdonsága vadonatúj, ultrakönnyű platformra fog épülni, mely az új Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus és VW Touareg esetében is debütált már jelentősen csökkentve az autók tömegét, és ezáltal a fogyasztásukat is.

A mérsékelt külső változásokkal ellentétben a belső jóval forradalmibb újdonságokat tartalmaz majd, elég ha csak a megújult középső konzolra, nagyfelbontású kijelzőkre gondolunk.

Ami a meghajtást illeti, az új Porsche Cayenne a hagyományos dízel és benzines erőforrások mellett hibrid motorral is kapható lesz. A kínálatból pedig természetesen nem maradhat ki a Turbo és Turbo S változat sem.

A Cayenne név kötelez, ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy a harmadik generáció is hozzá az elődei által magasra felvert szintet.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!