Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Megérkezett a Porsche Macan GTS!

2015-10-28

A Porsche Macan óriási népszerűségre tett szert a Porsche Cayenne mellett, nem érdemtelenül! Az egyébként sem gyengélkedő SUV azonban most egy új, erőteljesebb verziót kapott a Macan GTS személyében.

A GTS jelzésnek nagy hagyománya van a stuttgarti sportautó gyártónál, melyet most a sikermodelljük is megkapott. Az erőteljes újdonság ugyanazt a 3 literes V6-os duplaturbós erőforrást örökölte, mint ami a Macan S-ben is megtalálható, azonban a Porsche mérnökei további 25 lóerőt csalogattak ki az erőforrásból, mellyel a Porsche Macan GTS immáron 5 másodperc alatt gyorsul 100km/órás sebességre. Mindezzel a Macan GTS 4 tizeddel gyorsabb mint az S változat, de 2 tizeddel lassabb, mint a Macan Turbo. 

A rendkívüli teljesítmény mellett a GTS alapcsomag részét képezi a négy-kerék meghajtás, a sportkipufogó rendszer, az aktív felfüggesztés, valamint a csökkentett hasmagasság is, melynek köszönhetően a Macan GTS jóval fürgébb és mozgékonyabb lett. 

Az új Porsche Macan GTS mindenben bővelkedik, ami egy sport SUV-tól elvárható a mai világban. Sikere kétség kívül más most borítékolható. 

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!