Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

2016-os Porsche Panamera a láthatáron!

2016-06-08

A Porsche Panamera kategóriájában új fogalmat teremtett, és elhozta mindazt, ami a stuttgarti márkát legendássá tette. Most egy ízelítő érkezett az utódból, a 2016-os Porsche Panamera-ból!

A Porsche Panamera bemutatkozása óta alaposan felforgatta a kategóriát, és a Porsche legendás teljesítményét és megbízhatóságát vitte a közutakra, minden eddiginél tágasabb és elegánsabb kivitelben. Az utódra nem kellett sokat várni, hiszen a négyajtós coupe 2016-os változatáról megérkezett az első hivatalos kép.

A felvétel alapján a legszembeötlőbb különbség a hátsó LED lámpa új, 911-es által inspirált vonalvezetése, amely a korábbinál laposabb, végighúzódva az autó hátulján, amelyből megfelelő sebesség esetén a hátsó szárny is előtűnik.

A 911-es és Macan által már megismert elemek mellett az autó belsejében is jelentős változások történtek. Az autó alapja a VW csoport legújabb MSB platformja, amely amellett hogy rendkívül könnyű, a következő generációs Audi A8 és Bentley Continental esetében is fontos szerephez jut majd.

Ami a teljesítményt illeti, az összes motor változat turbófeltöltős lesz, melyek között a benzines erőforrások mellett a közkedvelt dízel kivitel is elérhető lesz, a teljesítmény felső határa pedig 562 lóerő lesz a bi-turbo V8-as erőforrásnak köszönhetően.

Az új 2016-os Porsche Panamera tehát rendkívül ígéretesnek tűnik. Hivatalos bemutatásáig azonban sajnos még be kell érnünk a most kiadott fotóval, amelynek láttán joggal lehetünk türelmetlenek.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!