Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Új kategóriában bukkan fel a Range Rover!

2016-06-26

Egyre frissebb információk érkeznek a legújabb Range Roverről, a Range Rover Coupe-SUV-ról, amely 2017 nyarán érkezve a BMW X6 és Mercedes GLE Coupe ellenfele lehet!

Új taggal bővülhet a termékcsalád a Range Rover Coupe-SUV érkezésével, amely a Land Rover alumínium alvázára épült, és amely a nemrég bemutatott, de már jelentős népszerűségnek örvendő Jaguar F-Pace nyomdokaiba léphet.

Az újdonság azonban nem a praktikuságáról, sokkal inkább az egyedülálló teljesítményéről és stílusáról lesz híres. Az autó eleje és hátulja is örökölte a Range Rover jól felismerhető karakterét, mely egyszerre sportos és elegáns.

Az új Coupe-SUV Range Rover az előzetes hírek szerint 2 literes benzines, és négy és hathengeres dízel kivitelben is elérhető lesz, súlypontja pedig a termékcsalád többi tagjához képest jóval alacsonyabban helyezkedik el, amely erősen megmutatkozik az autó úttartásán is. 

Az igazán nagy teljesítményre vágyóknak azonban örömteli hír, hogy egy SVR verzió is kilátásban van 5 literes turbófeltöltős V8-as erőforrással.

A Land Rover-nek komoly tervei vannak az újdonsággal, hiszen erős mezőnyben indítják el a BMW 6-os, Mercedes GLE Coupe és Jaguar F-Pace mellett, azonban biztosak lehetünk benne, hogy elődjeihez hasonlóan ez a Range Rover sem okoz majd csalódást!

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!