Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Hibridben erősít a Subaru!

2016-11-23

A Subaru név kivétel nélkül ismerősen cseng mindenki számára, főleg ha a motorsportban elért sikereikre gondolunk. A neves japán autógyártó most újabb sikerfejezetet nyithat a hamarosan érkező Subaru XV-vel, és annak hibrid erőforrásával!

A hibrid és elektromos technológiák rohamos léptékkel terjednek és fejlődnek, mely lendületet megragadva a Subaru is mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók igényeinek maximálisan eleget tegyen.

E célt szolgálja a hamarosan érkező következő generációs Subaru XV, amely a legfrissebb hírek szerint hibrid erőforrással is elérhető lesz a klasszikus benzines és dízel meghajtású modellek mellett.

Chris Hawken, a Subaru UK marketing vezetője természetesen gyorsan leszögezte, hogy a hibrid erőforrás nem zárja ki majd a már védjegynek számító boxer erőforrást, hiszen az egy újabb opciót képvisel majd a kínálatban azok számára, akik az új technológiák felé nyitnak.

Az előremutató 4x4-es hibrid meghajtás mellett az autó külsőleg is a jövőt vetíti előre a nemrégiben bemutatott Dynamix X Solid design irányelvet követve. Áramvonalas, atletikus és energikus megjelenést kapott, melyből nem hiányozhat a szintén védjegynek számító “sólyomszem” fényszóró és a terjedelmes jellegzetes Subaru hűtőmaszk.A Subaru XV várhatóan a következő évi Frankfurti autószalon alkalmával debütál majd.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk/subaru/xv/94326/new-2017-subaru-xv-to-get-hybrid-boxer-power


Szóljon hozzá Ön is!