Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Előbb lepheti meg a piacot a Tesla Model 3!

2015-11-12

Az események felpörögtek a Tesla háza táján, hiszen a most kiszivárgott hírek szerint az új Model 3 már 2016 márciusában debütálhat a Genfi autószalon alkalmával!

Az Autoexpress információi szerint a széles körben várt újdonság már jövőre debütálhat Európában, ahol a 3-as BMW, C osztályú Mercedes és az Audi A4 méltó ellenfele lehet. 

A debütálás ellenére azonban a leendő tulajdonosoknak még várniuk kell az elektromos újdonságra, hiszen az első modellek csak 2017 derekán kerülnek tulajdonosaikhoz. 

A Model 3 gyártásában az új Nevadai Tesla gyár is közreműködik, ahol az akkumulátorokat gyártják. Az összeszerelésben pedig már az európai gyárak is komoly szerepet kapnak majd annak érdekében, hogy a sorozatgyártás töretlenül haladjon. 

Az újdonság várhatóan 20%-al kisebb lesz testvérénél, a Tesla Model S-nél, ennek ellenére teljesítményben biztosan nem szenved majd hiányt, hiszen képességei a BMW M3-as és M4-es modelljével vetekszik majd. Az eddig kiszivárgott információk szerint a Tesla Model 3 a 100km/órás sebességet mindössze 2,8 másodperc alatt éri el, mellyel felülmúlja a BMW M3 4,1 másodperces idejét. 

Az idő előrehaladtával egyre izgalmasabb hírek kerülnek napvilágra Elon Musk újdonsága kapcsán, amely testvéreihez hasonlóan újra feladhatja a leckét a nagyoknak, és felforgathatja a prémium autó piacot. 

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!