Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Változások a Tesla háza táján

2017-01-14

Sajnos semmi sem tarthat örökké, és ez alól a Tesla Supercharger ingyenes használata sem képez kivételt, legalábbis egyeseknek.

Január 15-től ugyanis az új Tesla tulajdonosok már nem kapnak életre szóló ingyenes hozzáférést a Tesla szupertöltőihez. A most bevezetett rendszer részeként az újdonsült Model S és Model X tulajdonosok a korábban említett dátumtól évente, a vásárlás évfordulóján 400kWh-nak megfelelő kreditet kapnak majd, amely nagyjából 1600km-re elég.

Az ajándék mennyiségen kívül a szupertöltés szolgáltatás Észak-Amerika államaiban fix áron lesz elérhető, míg az Egyesült Királyságban körülbelül 0.20 Font/kWh áron tölthetőek majd fel a Tesla autói.

A változás természetesen nem érinti a 2017.01.15-e előtt kiszállított autók tulajdonosait, akik változatlanul, élethosszig élvezhetik az ingyenes töltés minden előnyét.

A lépés tehát már várható volt, a most bevezetett koncepció alapján pedig kijelenthető, hogy továbbra is megéri a Tesla autóit választani, amennyiben ha lehetőség nyílik rá.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!