Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Újdonságokkal készül a MINI

A MINI bejelentette: modelljeikben új műszerfal és egyéb technikai újítások várhatók ezen a nyáron

Olvasson tovább...

A Porsche visszatér a hagyományokhoz!

A Porsche 911-et nem kell különösebben bemutatni. A több évtizedes múltra visszatekintő modell méltán híres egyedi, összetéveszthetetlen formavilágáról és teljesítményéről. A Porsche legújabb modelljével most folytatja a neves hagyományokat, és visszanyúl a gyökerekhez.

Olvasson tovább...

Új Vs. Használt - Mercedes-Benz E220 BT

Cikksorozatunkban már bemutattuk a BMW és Audi népszerű modelljeit, azonban nem mehetünk el a kategória harmadik német királya mellett, ha arra keressük a választ, hogy: Újonnan vagy használtan vegyünk autót?

Olvasson tovább...

Hírek az új Audi A8-ról

Bár az új generációs Audi A8 bemutatkozása még jócskán várat magára, néhány információ már most kiszivárgott az elitkategóriás autóról.

Olvasson tovább...

Aston Martin Lagonda - Az új legenda?

A Lagonda név az autóvilágban szakavatott fülek számára ismerősen csenghet. Az Aston Martin 1976 és 1990 között gyártotta egyedi luxus limuzinját, amelyből mindössze 645 db készült, így minden elemében igazi ritkaságnak számított.

Olvasson tovább...

Új Mercedes Cabrio érkezik!

A Frankfurti autókiállítás közeledtével naponta találkozhatunk izgalmasabbnál izgalmasabb hírekkel. Most sincs ez másképp, hiszen a Mercedes-Benz háza tájáról értesültünk egy friss újdonságról, amely tovább fokozza az érdeklődést a hamarosan érkező nemzetközi autós rendezvény iránt.

Olvasson tovább...

Új Vs. Használt - Audi A6 3.0 TDI

Folytatjuk cikksorozatunkat, melynek előző részében a BMW 520d Limousine Luxury Line-t vettük szemügyre.

Olvasson tovább...