Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU
2016-os 7-es BMW hírek érkeztek! BMW

2016-os 7-es BMW hírek érkeztek!

A BMW készen áll, hogy bemutassa a 7-es széria 6. generációját, amelyből hivatalos források alapján már június 10-én kaphatunk egy kis ízelítőt a szeptemberi leleplezés előtt, amely a 2015-ös Frankfurti autószalonon lesz.

Olvasson tovább...

Másodszorra is az élre tör a Porsche Panamera!

Még ez év novemberében érkezik a legújabb Porsche Panamera, amely minden eddiginél nagyobb mértékben idézi meg a stuttgarti márka szellemiségét!

Olvasson tovább...

2016-os Porsche Panamera a láthatáron!

A Porsche Panamera kategóriájában új fogalmat teremtett, és elhozta mindazt, ami a stuttgarti márkát legendássá tette. Most egy ízelítő érkezett az utódból, a 2016-os Porsche Panamera-ból!

Olvasson tovább...

Szintet lép az Audi SQ2!

Az Audi Q kategória híres méretéről, és meggyőző teljesítményéről, azonban a legkisebb tagról sem szabad megfeledkezni, hiszen érkezik a legizmosabb Q2, az Audi SQ2!

Olvasson tovább...

Bemutatkozott az Audi Q3 RS!

Az Audi bemutatta az Audi Q3 RS-t, amely teljesítményével és képességeivel problémát nem ismerve nő fel a legnagyobb kihívásokhoz is.

Olvasson tovább...

Turbó fokozatra kapcsol a Porsche!

Javában zajlik a Detroiti autószalon, melynek alkalmával egy igazi nagyágyú mutatkozott be az új Porsche 911 Turbo és Turbo S személyében!

Olvasson tovább...

A BMW is elhagyja a tükröket a jövőben! BMW

A BMW is elhagyja a tükröket a jövőben!

A BMW az idei CES konferencia alkalmával is képviseltette magát egy igazi újítással, melyet méltán népszerű BMW i8 modelljein láthatunk majd!

Olvasson tovább...

A jövő utastere az Audi-tól!

Javában zajlik az idei CES, a technológia ünnepe, melyen a technológiai óriások mellett a legnagyobb autógyártók is képviselik magukat!

Olvasson tovább...

Érkezik az új Mercedes E osztály!

A Mercedes-Benz új sajtófotókat osztott meg a következő generációs E osztályról, melyeken az eddig megismert belső mellett az újdonság megújult külsejét is megcsodálhatjuk.

Olvasson tovább...

Debütál a Mercedes-Benz E osztály!

Már csak egy hét választ el minket egy újabb újdonságtól, az új Mercedes-Benz E osztálytól, amely 1 hét múlva debütál a Detroit-i autószalon alkalmával.

Olvasson tovább...

Visszatér a Porsche 718!

Múlt héten a Porsche hivatalosan is elismerte, hogy életre kelti az 1960-as évek legendás sportautóját, a Porsche 718-at!

Olvasson tovább...

A Jaguar visszatér az együléses autósport világába

A Jaguar-tól soha sem állt messze az autóversenyzés világa, és máig szívesen emlékszünk vissza Forma1-es szerepvállalásukra. Azonban Forma1-es kilépésük óta kevesebb autósporttal kapcsolatos hírt hallottunk róluk, egészen mostanáig!

Olvasson tovább...

A Bentley versenypályát csinálhat az utcákból!

A Bentley eddig is népszerű volt lélegzetelállító autóiról, azonban a hírek szerint olyan különlegességgel készül, amely a neves brit autógyártó új oldalát mutathatja be!

Olvasson tovább...

Szörnyeteg a háznál - BMW M4 GTS BMW

Szörnyeteg a háznál - BMW M4 GTS

Egy valódi különlegesség készül a BMW-nél, amely tovább öregbítheti a patinás M embléma hírnevét. Az új BMW M4 GTS a pályán és azon kívül is egyedülálló jelenség lesz!

Olvasson tovább...

Új információk a Mercedes SL-ről!

Hamarosan a Los Angelesben megrendezésre kerülő autóshow alkalmával debütálhat a Mercedes-Benz SL, amelyről azonban már a nagy bemutatkozás előtt is láthatunk friss képeket.

Olvasson tovább...

Előbb lepheti meg a piacot a Tesla Model 3!

Az események felpörögtek a Tesla háza táján, hiszen a most kiszivárgott hírek szerint az új Model 3 már 2016 márciusában debütálhat a Genfi autószalon alkalmával!

Olvasson tovább...

Ötödikbe kapcsol a Land Rover Discovery!

A Land Rover Discovery már-már ikon. A patinás angol gyártó egyik ékköve, amely hamarosan frissítést kap, hiszen érkezik az 5. generáció, amely minden korábbinál magasabbra kívánja helyezni a mércét.

Olvasson tovább...

Megérkezhet az Aston Martin a Forma1-be!

Szenzációs hírrel nézünk elébe a következő Forma1-es hétvégének, hiszen az Autosport értesülései szerint az Aston Martin már 2016-ban a királykategóriában köthet ki!

Olvasson tovább...

Jön a 2016-os BMW X1! BMW

Jön a 2016-os BMW X1!

Az AutoExpress UK-nek köszönhetően megismerhetjük a 2016-ban bemutatkozó új BMW X1-et!

Olvasson tovább...