Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Tovább bővül az Audi Q osztály!

Az Audi Q osztályának modelljei kivétel nélkül híresek meggyőző teljesítményük és összetevézhetetlen megjelenésük miatt. A patinás négykarikás gyártó azonban most tovább öregbítheti legendás kategóriájának nevét a későbbiekben érkező Audi Q8-al.

Olvasson tovább...

Szintet lép az Audi SQ2!

Az Audi Q kategória híres méretéről, és meggyőző teljesítményéről, azonban a legkisebb tagról sem szabad megfeledkezni, hiszen érkezik a legizmosabb Q2, az Audi SQ2!

Olvasson tovább...

A verseny sikerek előtt tiszteleg az Audi!

Az Audi egy különleges R8-al készül, amellyel a motorsportban elért sikereit szeretné méltó módon megünnepelni!

Olvasson tovább...

Újabb fejezet az Audi TT történetében!

Az Audi TT megjelenése óta nem csak a márka rajongóit tartja lázban, egyedi megjelenése és meggyőző teljesítményével azonnal levett mindenkit a lábáról, és ezt viszi tovább az új Audi TT RS Coupe!

Olvasson tovább...

Audi A5 utód a láthatáron!

Az Audi Q5 a Q7 nyomdokain haladva gyorsan vált a kategória egyik legsikeresebb autójává, a hamarosan érkező utódnak pedig jelentős elvárásoknak kell eleget tennie, melyre a jelek szerint meg van minden esélye!

Olvasson tovább...

Hivatalos információk az Audi Q2-ről!

Az Audi Q osztálya hamarosan új családtaggal bővül, mely a megszokottnál kisebb méretekkel, de annál nagyobb tervekkel száll harcba a konkurencia ellen!

Olvasson tovább...

Friss hírek az Audi A8-ról!

2017-től érkezik a négykarikás német gyártó legújabb zászlóshajója, az Audi A8, amely komoly fejtörést okozhat a konkurenciának!

Olvasson tovább...

Bemutatkozott az Audi Q3 RS!

Az Audi bemutatta az Audi Q3 RS-t, amely teljesítményével és képességeivel problémát nem ismerve nő fel a legnagyobb kihívásokhoz is.

Olvasson tovább...

Új irányba nyit az Audi!

Az Audi Q osztály a kategória egyik éllovasa, nem érdemtelenül. A patinás német gyártó azonban nem elégszik meg ennyivel, hiszen új célcsoportot szemelt ki magának a hamarosan debütáló Audi Q2-vel!

Olvasson tovább...

A jövő utastere az Audi-tól!

Javában zajlik az idei CES, a technológia ünnepe, melyen a technológiai óriások mellett a legnagyobb autógyártók is képviselik magukat!

Olvasson tovább...

Frissül az Audi A6 Quattro Sport!

Az Audi A6 Allroad Quattro eddig is népszerű modellnek számított, azonban a mostani frissítést követően újabb tagokkal bővülhet a már egyébként is tágas rajongói tábor.

Olvasson tovább...

Tegye emlékezetessé a karácsonyt!

Az idei ünnepek alkalmából különleges ajándékkal jutalmazzuk az érdeklődését, és teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az autóvásárlás egy életre szóló, emlékezetes élmény legyen!

Olvasson tovább...

Hírek az új Audi A8-ról

Bár az új generációs Audi A8 bemutatkozása még jócskán várat magára, néhány információ már most kiszivárgott az elitkategóriás autóról.

Olvasson tovább...

Stan Lee és az Audi S8 cameo

Stan Lee-t mindenki ismeri, aki a Marvel világában járatos. Számos legendás képregényhős megalkotója cameo szerepeiről is legalább annyira híres, mely az Audi fantáziáját is beindította.

Olvasson tovább...

Érkezik az új Audi A4!

Az idei év során már számos izgalmas új autóval találkozhattunk, melynek sorát most a megújult Audi A4 bővíti majd, amely már ma megmutatta magát a szeptemberi hivatalos Frankfurti debütálás előtt.

Olvasson tovább...

Nokia HERE eladás!

Az utóbbi két hét a technológiai óriásokról szólt, melyek közül a Nokia háza táján is óriási változások mentek végbe.

Olvasson tovább...