Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

A Mercedes immáron a legkisebbre is gondol!

Bármennyire is hihetetlen, a kompakt Mercedesek immáron tekintélyes múltra tekintenek vissza a Mercedes A osztálynak köszönhetően. A Shanghai autószalon alkalmával újabb betekintést nyerhettünk, hogy a neves német gyár hogyan látja a legkisebb osztályának jövőjét!

Olvasson tovább...

Változások a Tesla háza táján

Sajnos semmi sem tarthat örökké, és ez alól a Tesla Supercharger ingyenes használata sem képez kivételt, legalábbis egyeseknek.

Olvasson tovább...

Jövőbe látó koncepció a Lexustól!

Az idei Párizsi autószalon alkalmával számos autógyártó előtt megnyílik a lehetőség, hogy bemutassa jövőbeli tervét. A Lexus esetében sincs ez másképp a Lexus UX tanulmányautó debütálásával!

Olvasson tovább...

A jövőbe lépett a Mercedes is!

Párizsra figyel most az autós világ, hiszen sorra mutatkoznak be a legnagyobb autógyártók újdonságai, melyek között a Mercedes elektromos terveit is megismerhettük!

Olvasson tovább...

Érkezik az X osztály legújabb tagja, a BMW X2! BMW

Érkezik az X osztály legújabb tagja, a BMW X2!

A BMW X osztály a bajor autógyártó egyik sikertörténete, amelynek új tagja az idei párizsi autószalon alkalmával mutatkozott be!

Olvasson tovább...

Megtette az első lépéseket a Mercedes a jövő felé!

Jelentős változások zajlanak a Mercedes háza táján, amely hamarosan egy önálló elektromos autó branddel állhat elő!

Olvasson tovább...

Izgalmas információk a Porsche Mission E-ről!

Új izgalmas területre lép be a Porsche, ahol biztosan felkavarja majd az elektromos állóvizet!

Olvasson tovább...

Egy legenda előtt tiszteleg a BMW! BMW

Egy legenda előtt tiszteleg a BMW!

Az idei Villa D’Este autóshow alkalmával a BMW újra elkápráztatta a látogatókat, szemkápráztató koncepció autójával, a 2002 Hommage-al!

Olvasson tovább...

Megérkezett a legnagyobb Maserati!

Már korábban is érkeztek hírek, miszerint a Maserati is bemutatkozik a SUV kategóriában, azonban a hosszú várokozásnak vége, hiszen már itt van a Maserati Levante!

Olvasson tovább...

Új irányba nyit az Audi!

Az Audi Q osztály a kategória egyik éllovasa, nem érdemtelenül. A patinás német gyártó azonban nem elégszik meg ennyivel, hiszen új célcsoportot szemelt ki magának a hamarosan debütáló Audi Q2-vel!

Olvasson tovább...

Észbontó elektromos válasz a Porsche-től!

Új éra kezdődött a Tesla Model S debütálásával, amely kivétel nélkül növekvő hatást gyakorol az autóipar legnevesebb szereplőire is, köztük a Porsche-re, amelyre hamarosan megérkezik a hivatalos válasz.

Olvasson tovább...

Debütált a Lamborghini Huracan Spyder!

Az előzetes elvárásokat felülmúlta az idei Frankfurti Autószalon, melynek alkalmával egy valódi különlegesség debütált a Lamborghini Huracan Spyder formájában!

Olvasson tovább...

Mercedes gyöngyszem a Frankfurti autószalonon!

A Mercedes egy rendhagyó négy ajtós koncepció autóval készült az idei Frankfurti Autószalon alkalmával, melynek formavilága nem csak a szépségre, de az áramvonalasságra is egyaránt törekszik.

Olvasson tovább...

Autóvásárlás külföldről

Az elmúlt két évben régóta nem tapasztalt lendületet kapott a használt autó piac a megnövekedett kereslet miatt. A legfrissebb értékesítési adatok alapján azonban e tendencia némileg vesztett eddigi lendületéből 2015 első negyedévében, mivel kevesebb, az utánpótlást biztosító új járművet adtak el a tavalyi évhez képest, a piacon fellelhető jármű kínálat átlagára pedig jelentősen csökkent emelkedő átlagéletkoruk miatt.

Olvasson tovább...

Audi Prologue Allroad

Számos újdonsággal jelentkeztek a patinás autógyártók a 16. Sanghaji autó szalon alkalmával, köztük az Audi legújabb tanulmányautójával, a Prologue Allroaddal. A futurisztikus és robusztus formavilágú 724 lóerős elektromos hibrid autó a Geneva autószalonon bemutatott Prologue Avant tanulmányautó továbbfejlesztett változata.

Olvasson tovább...

Újabb elismerés a BMW i8-nak! BMW

Újabb elismerés a BMW i8-nak!

A New Yorkban megrendezett nemzetközi autóshow alkalmával 10 új autó közül a BMW i8 lett a világ zöld autója 2015-ben.

Olvasson tovább...

Hidrogén üzemanyagcellás BMW-k 2020-tól! BMW

Hidrogén üzemanyagcellás BMW-k 2020-tól!

Egyes források a BMW-nél megerősítették, hogy már azon dolgoznak, hogy 2020-tól megkezdődhessen az első hidrogén üzemanyagcellás elektronikus autó sorozatgyártása.

Olvasson tovább...

Minden az autóvásárlásról -Kalamár Norbert interjú

Autóvásárlás során mindig a maximumra törekszünk, hiszen számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy pénzünkért a legjobb ajánlatot kapjuk.

Olvasson tovább...

Jön az Apple következő nagy dobása?

Egyre több forrás és jel utal arra, hogy valami nagy dolog zajlik az Apple háza táján, amely gyökeres változásokat eredményezhet az autóiparban.

Olvasson tovább...

Új Mercedes Cabrio érkezik!

A Frankfurti autókiállítás közeledtével naponta találkozhatunk izgalmasabbnál izgalmasabb hírekkel. Most sincs ez másképp, hiszen a Mercedes-Benz háza tájáról értesültünk egy friss újdonságról, amely tovább fokozza az érdeklődést a hamarosan érkező nemzetközi autós rendezvény iránt.

Olvasson tovább...

Jaguar F-Pace - A hódító

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy a  Jaguar új crossover terepjáróval készül, melyet az idei Frankfurti autószalon alkalmával fog bemutatni. A Jaguar F-Pace-t azonban nem váratja meg a neves autógyártó, és már most nyilvánosságra hozott néhány képet a hamarosan érkező jövevényről.

Olvasson tovább...

Csak egy maradhat - Bentley Bentayga

A SUV-ok korában élünk, amikor sorra jelennek meg a kategória legfrissebb trónkövetelői, köztük a Bentley Bentayga.

Olvasson tovább...