Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

A Mercedes immáron a legkisebbre is gondol!

Bármennyire is hihetetlen, a kompakt Mercedesek immáron tekintélyes múltra tekintenek vissza a Mercedes A osztálynak köszönhetően. A Shanghai autószalon alkalmával újabb betekintést nyerhettünk, hogy a neves német gyár hogyan látja a legkisebb osztályának jövőjét!

Olvasson tovább...

Hamisítatlan szupergéppel ünnepel a Mercedes!

A Mercedes hamarosan egy vadonatúj szuperautóval lepheti meg riválisait, mellyel egyben a Mercedes-AMG 50. születésnapját is megünneplik.

Olvasson tovább...

Új fényt hoz az éjszakába a Mercedes

A Mercedes, a most bemutatott digitális fényszóró technológiájával új utat nyithat a jövő autózásában!

Olvasson tovább...

A jövőbe lépett a Mercedes is!

Párizsra figyel most az autós világ, hiszen sorra mutatkoznak be a legnagyobb autógyártók újdonságai, melyek között a Mercedes elektromos terveit is megismerhettük!

Olvasson tovább...

Ledobja a tetőt a Mercedes újdonsága!

A Mercedes mindig is híres volt különleges roadstereiről, melyeknek hírnevét most tovább öregbíti a hamarosan megjelenő Mercedes-AMG GT C-vel!

Olvasson tovább...

Visszatérhet a király!

A Maybach név évtizedek óta az egyedülálló minőség és fényűzés záloga. A Mercedes most lerántotta a leplet arról, hogy miként képzeli a patinás márka jövőjét a Mercedes-Maybach 6-tal!

Olvasson tovább...

Megtette az első lépéseket a Mercedes a jövő felé!

Jelentős változások zajlanak a Mercedes háza táján, amely hamarosan egy önálló elektromos autó branddel állhat elő!

Olvasson tovább...

Debütált a Mercedes AMG GT R!

Megérkezett a Mercedes AMG GT R, amely nem kisebb ellenél ellen száll harcba a leggyorsabb címért mint a Porsche 911 GT3 RS!

Olvasson tovább...

Érkezik az új Mercedes E osztály!

A Mercedes-Benz új sajtófotókat osztott meg a következő generációs E osztályról, melyeken az eddig megismert belső mellett az újdonság megújult külsejét is megcsodálhatjuk.

Olvasson tovább...

Debütál a Mercedes-Benz E osztály!

Már csak egy hét választ el minket egy újabb újdonságtól, az új Mercedes-Benz E osztálytól, amely 1 hét múlva debütál a Detroit-i autószalon alkalmával.

Olvasson tovább...

Ünnepel a Mercedes AMG Petronas!

Hamarosan lezárul a 2015-ös Forma1-es idény, azonban a címvédő konstruktőr-világbajnok Mercedes-Benz AMG stílusosan találta meg a módját az ünneplésnek!

Olvasson tovább...

Tegye emlékezetessé a karácsonyt!

Az idei ünnepek alkalmából különleges ajándékkal jutalmazzuk az érdeklődését, és teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az autóvásárlás egy életre szóló, emlékezetes élmény legyen!

Olvasson tovább...

Új információk a Mercedes SL-ről!

Hamarosan a Los Angelesben megrendezésre kerülő autóshow alkalmával debütálhat a Mercedes-Benz SL, amelyről azonban már a nagy bemutatkozás előtt is láthatunk friss képeket.

Olvasson tovább...

Ellenfelet kap az Audi Q7!

Újabb patinás szereplővel gazdagodik a luxusterepjárók piaca, hiszen a méltán népszerű Audi Q7 erős riválist kap a hamarosan érkező Mercedes GLS személyében!

Olvasson tovább...

Új Vs. Használt - Mercedes-Benz E220 BT

Cikksorozatunkban már bemutattuk a BMW és Audi népszerű modelljeit, azonban nem mehetünk el a kategória harmadik német királya mellett, ha arra keressük a választ, hogy: Újonnan vagy használtan vegyünk autót?

Olvasson tovább...

Mercedes gyöngyszem a Frankfurti autószalonon!

A Mercedes egy rendhagyó négy ajtós koncepció autóval készült az idei Frankfurti Autószalon alkalmával, melynek formavilága nem csak a szépségre, de az áramvonalasságra is egyaránt törekszik.

Olvasson tovább...

Ellenfelet kap a BMW X4-es

Majdnem egy évtizedbe telt mire a Mercedes-Benz méltó módon reagált a BMW X6-ra. Most azonban a Shanghaji autószalon alkalmával leplezte le gyönyörű coupé crossover tanulmányautóját, amely a BMW X4-es ellenfele lehet a későbbiekben.

Olvasson tovább...

Mercedes-AMG GT4 a láthatáron

Ahogy az várható volt, a Porsche Panamera elsöprő sikere nem maradt észrevétlen a konkurens prémium gyártók, köztük a Mercedes-AMG előtt, amely válaszképp egy új sportlimuzinnal jelentkezhet.

Olvasson tovább...

Mercedes-Benz GLE Coupé a Jurassic Worldben

Elmúlt évtizedekben már megszokhattuk, hogy nincs olyan Hollywoodi sikerfilm, amely ne egy neves autómárka bevonásával készült volna.

Olvasson tovább...

Megújult Mercedes A osztály!

Mindannyian ismerjük az A osztályú Mercedes jól felismerhető formavilágát és külsejét. Azonban a legsikeresebb modellek esetében is elérkezik a váltás ideje, amely az A osztály esetében sincs másképp.

Olvasson tovább...

Nokia HERE eladás!

Az utóbbi két hét a technológiai óriásokról szólt, melyek közül a Nokia háza táján is óriási változások mentek végbe.

Olvasson tovább...

Új Mercedes Cabrio érkezik!

A Frankfurti autókiállítás közeledtével naponta találkozhatunk izgalmasabbnál izgalmasabb hírekkel. Most sincs ez másképp, hiszen a Mercedes-Benz háza tájáról értesültünk egy friss újdonságról, amely tovább fokozza az érdeklődést a hamarosan érkező nemzetközi autós rendezvény iránt.

Olvasson tovább...