Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Az Aston Martin és Red Bull házasság első gyermeke

Nem indult eseménytelenül az év, hiszen a Forma1 kezdete után nemsokkal már robbant is az első bombahír az Aston Martin és Red Bull együttműködésével!

Olvasson tovább...

A hősökre emlékszik az Aston Martin!

Ünnepre készül az Aston Martin, amely a második világháború egyik legnagyobb hősének állít méltó emléket egy különleges kiadású V12 Vantage S-el!

Olvasson tovább...

Érkezik az Aston Martin Vanquish Zagato

Mi történik, ha olasz és brit autógyártók összefognak? Létrejön az Aston Martin V12 Vanquish Zagato, amely újabb gyöngyszem a sportautógyártás történetében!

Olvasson tovább...

Forma1-ben az Aston Martin!

A héten a hosszú várakozást követően végre elstartol a Forma1 mezőnye, melynek apropóján már robbant is az első bombahír a Red Bull és az Aston Martin együttműködését illetően!

Olvasson tovább...

Hódító útra indul az Aston Martin DBX!

Az Aston Martin új kategóriában próbál szerencsét, hiszen hamarosan gyártó sorra kerül ígéretes koncepció autója, az elektromos összkerékmeghajtású Aston Martin DBX!

Olvasson tovább...

Jótékonykodik az Aston Martin DB10!

Újabb szerepben mutatkozik be James Bond legendás autója, a Spectre-ben debütáló Aston Martin DB10!

Olvasson tovább...

Megérkezhet az Aston Martin a Forma1-be!

Szenzációs hírrel nézünk elébe a következő Forma1-es hétvégének, hiszen az Autosport értesülései szerint az Aston Martin már 2016-ban a királykategóriában köthet ki!

Olvasson tovább...

Őfelsége titkosügynöke új autót kap!

Talán nem is annyira meglepő, hogy James Bond ezúttal is egy Aston Martint, méghozzá a vadonatúj DB10-est választotta titkos küldetéseihez, melyet közelebbről is megcsodálható a legújabb Spectre előzetesben. 

Olvasson tovább...

Aston Martin Lagonda - Az új legenda?

A Lagonda név az autóvilágban szakavatott fülek számára ismerősen csenghet. Az Aston Martin 1976 és 1990 között gyártotta egyedi luxus limuzinját, amelyből mindössze 645 db készült, így minden elemében igazi ritkaságnak számított.

Olvasson tovább...

Aston Martin DB9 Bond edition

Az idei év a kémfilmekről szó, azonban kétség sem férhet hozzá, hogy a titkosügynökök koronázatlan királya Őfelsége titkosügynöke, James Bond.

Olvasson tovább...