Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Itt a Lamborghini Urus!

Egy ideje már lehetett tudni, hogy a Lamborghini óriási lépésre szánja magát, és egy számára teljesen új terepen teszi majd le a névjegyét.

Olvasson tovább...

Ledobta a tetőt a Lamborghini újdonsága!

A Lamborghini Centenario még csak pár hete mutatkozott be, de megérkezett az elképesztő sportautó roadster változata, amely már most hasonlóan nagy sikert ért el!

Olvasson tovább...

Megszólal a Lamborghini Centenario!

Nemrégiben bemutatkozott a Lamborghini legújabb autója, a Centenario, amely a neves olasz autógyártó történetének állít emléket. Most azonban megérkezett az első videófelvétel, melyen az újdonság hangját is hallhatjuk!

Olvasson tovább...

Ünnepel a Lamborghini!

A Lamborghini méltó módon ünnepli születésnapját és a legendát, a Lamborghini Centario-val!

Olvasson tovább...

Tegye emlékezetessé a karácsonyt!

Az idei ünnepek alkalmából különleges ajándékkal jutalmazzuk az érdeklődését, és teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az autóvásárlás egy életre szóló, emlékezetes élmény legyen!

Olvasson tovább...

Debütált a Lamborghini Huracan Spyder!

Az előzetes elvárásokat felülmúlta az idei Frankfurti Autószalon, melynek alkalmával egy valódi különlegesség debütált a Lamborghini Huracan Spyder formájában!

Olvasson tovább...

Hamarosan lehull a tető az Aventadorról!

Néhány nappal ezelőtt Stephen Winkelmann, a Lamborghini elnöke megerősítette, hogy hamarosan érkezik az Aventador LP 750-4 SuperVeloce új változata.

Olvasson tovább...

Lamborghini Urus - álomból valóság!

Megerősítésre került a hír, amely garantáltan felforgatja majd a prémiumautó piacot! A Lamborghini Urus kilépve koncepció autó mivoltából sorozatgyártásra kerül, és várhatóan 2018-ban debütál majd a piacon.

Olvasson tovább...