Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Újdonságokkal készül a MINI

A MINI bejelentette: modelljeikben új műszerfal és egyéb technikai újítások várhatók ezen a nyáron

Olvasson tovább...

A MINI is bemutatta a jövőt!

A MINI egyedülálló koncepció autót mutatott be Londonban a BMW 100-ik születésnapjának alkalmából, amely minden eddiginél futurisztikusabb jövőt mutat.

Olvasson tovább...

Úton a leggyorsabb MINI!

A MINI JCW a patinás angol márka egyik leggyorsabb autója, amely teljesítmény terén eddig sem szégyenkezhetett, azonban az új MINI John Cooper Works Challenge tovább öregbíti a MINI hírnevét!

Olvasson tovább...

Multidéző MINI a láthatáron!

Közel 57 év telt el, mióta a világ megismerhette az első MINI-t. A patinás angol gyártó pedig méltó módon emlékszik meg a neves alkalomról, egy igazi különlegességgel!

Olvasson tovább...

Reklám dömping az 50. Super Bowl-on!

Itthon bár kevésbé ismert, mégis Amerika egyik legnagyobb sporteseménye a Super Bowl, amely 50. alkalommal fog elrajtolni február 7-én a Carolina Panthers és a Denver Boncos harcával!

Olvasson tovább...

A MINI nyarat hoz a télbe!

A New York-i autóshow előtt bemutatásra került a MINI John Cooper Works kabriója, amely teljesítményével és fiatalos külsejével garantáltan nyarat hoz a téli hidegbe!

Olvasson tovább...

Tegye emlékezetessé a karácsonyt!

Az idei ünnepek alkalmából különleges ajándékkal jutalmazzuk az érdeklődését, és teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az autóvásárlás egy életre szóló, emlékezetes élmény legyen!

Olvasson tovább...

Okos kiegészítő a MINI-től

Az idei Sanghaji motorshow alkalmával a Mini egy rendhagyó kiegészítővel jelentkezett. A Google Glass-ra emlékeztető eszköz a kiterjesztett valóság technológiáját alkalmazza, és a Qualcomm-al együttműködve került kifejlesztésre.

Olvasson tovább...

MINI Superleggera Vision - Vízió a jövőből!

Peter Schwarzenbauer, a BMW vezetőségének egyik tagja szerint még nem született döntés arról, hogy a MINI egyik legígéretesebb tanulmányautója, a Superleggera Vision a gyártósorra kerüljön e vagy sem.

Olvasson tovább...

Új MINI Clubman!

1969-ben Roy Haynes tervező által megszületett az első MINI Clubman, a többi már történelem. Az új generációs MINI Clubman most ezt a sikertörténetet hivatott folytatni.

Olvasson tovább...