Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Itt a vadonatúj Tesla Roadster

Igazán szerencsésnek érezhetjük magunkat, hiszen olyan technológiai forradalomnak lehetünk szemtanúi, amelyre a történelem során nem nagyon volt még példa. Nincs azonban forradalom vezéregyéniségek nélkül, akik a társadalom különc tagjaiként képesek és akarnak is másképpen gondolkodni, és ami a legfontosabb, álmodni és maradandót alkotni, még ha csak egy Roadster-ről van szó.

Olvasson tovább...

Elektromos szán a Tesla alkotójától

A földalatti „Boring Company” autószállító szánok prototípusát teszteli

Olvasson tovább...

Változások a Tesla háza táján

Sajnos semmi sem tarthat örökké, és ez alól a Tesla Supercharger ingyenes használata sem képez kivételt, legalábbis egyeseknek.

Olvasson tovább...

Megújult a Tesla Model S!

Még csak pár hete mutatkozott be a Tesla Model 3, a napokban azonban jelentős változásokon ment keresztül az innovatív autómárka legsikeresebb modellje, a Tesla Model S is!

Olvasson tovább...

Leleplezték a Tesla Model 3-at!

Az autóipar újabb történelmi pillanatra ébredt március utolsó napján, amikor bemutatkozott a Tesla legújabb reménysége, a Tesla Model 3!

Olvasson tovább...

Spotify a Tesla-ban!

Az új Tesla S model tulajdonosai eddig is számos előnyt élvezhettek előremutató autójuknak köszönhetően. Azonban az eddig ismert előnyök száma tovább nő egy vadonatúj együttműködésnek köszönhetően!

Olvasson tovább...

Tegye emlékezetessé a karácsonyt!

Az idei ünnepek alkalmából különleges ajándékkal jutalmazzuk az érdeklődését, és teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az autóvásárlás egy életre szóló, emlékezetes élmény legyen!

Olvasson tovább...

Előbb lepheti meg a piacot a Tesla Model 3!

Az események felpörögtek a Tesla háza táján, hiszen a most kiszivárgott hírek szerint az új Model 3 már 2016 márciusában debütálhat a Genfi autószalon alkalmával!

Olvasson tovább...

Bemutatták a Tesla Model X-et!

Hónapok óta érkeztek már hírek a Tesla következő nagy dobásáról, a Tesla Model X-ről, amely a Model S nyomdokain haladva újabb sikerekre hivatott.

Olvasson tovább...

Európában is startol a Tesla

A Tesla az elmúlt 3 évben berobbant a köztudatba, elterjesztve az alternatív autózás eddigi legkiforrottabb vízióját. Most Európában folytatják menetelésüket a további sikerek felé!

Olvasson tovább...

Tesla Model X - az abszolút rekorder!

A hamarosan érkező Tesla Model X lehet a piac leggyorsabb terepjárója!

Olvasson tovább...