Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Tovább bővül az Audi Q osztály!

2016-12-22

Az Audi Q osztályának modelljei kivétel nélkül híresek meggyőző teljesítményük és összetevézhetetlen megjelenésük miatt. A patinás négykarikás gyártó azonban most tovább öregbítheti legendás kategóriájának nevét a későbbiekben érkező Audi Q8-al.

Már korábban is szárnyra kapott a hír, miszerint a Q osztály új családtaggal bővül. Azonban arra kevesen gondoltak, hogy német autógyártó az egyébként is impozáns luxust képviselő Q7 után még magasabb szintre képes helyezni a mércét.

Márpedig a hamarosan érkező Audi Q8 a tervek szerint a 2017-es Detroiti autószalon alkalmával mutatkozik majd be az Audi jövőbeli terveit és új irányvonalát képviselve.

Az autó alapját a Q7-ben megismert váz fogja alkotni, az autó hasmagassága pedig 70mm-el lesz alacsonyabb a híres testvérmodellhez képest.

Az autó orra már a német autógyártó új vonalvezetését mutatja be, amelynek jegyében a megjelenését elsősorban a szögletes, éles formák dominálják.

Az új Q8 azonban jellemzően coupe jellemzőkkel rendelkezik majd, amelyet mi sem jelez jobban annál a fontos részletnél, hogy az újdonság mindössze 4 üléses lesz a 7 üléses Q7-hez képest, ezáltal a BMW X6 és Porsche Cayenne méltó ellenfele lehet.

Ami a belsőt illeti, a kategóriához illő luxus mellett a technológia terén is előremutatónak ígérkezik a Q osztály újdonsága, amely várhatóan a megszokott erőforrások mellett elektromos turbó motorral, illetve full plug-in hybrid változatban is elérhető lesz.

Forrás: http://www.autoexpress.co.uk


Szóljon hozzá Ön is!