Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Új Vs. Használt - Mercedes-Benz E220 BT

2015-09-21

Cikksorozatunkban már bemutattuk a BMW és Audi népszerű modelljeit, azonban nem mehetünk el a kategória harmadik német királya mellett, ha arra keressük a választ, hogy: Újonnan vagy használtan vegyünk autót?

A Mercedes majdnem egyidős az autózással. Neve, emblémája abszolút szimbóluma lett a luxusnak, teljesítménynek és német precizitásnak. 

Cikksorozatunk mostani tárgya egy hamisítatlan ezüst nyíl, mely kategóriájában új mércét teremtett, ez pedig a Mercedes-Benz E osztály ifjabbik tagja, a 

Mercedes-Benz E220 BT Avantgarde. 


Kategóriát teremtett

A ma ismert E osztály előkelő múltra tekint vissza, melyhez egy számunkra ismerős dátumot kell felidéznünk. 

1953 nem csak a legendás 6:3 miatt maradt emlékezetes, hanem ekkor debütált a W120 Ponton, az első modern, közepes méretű E osztályú autónak tekinthető Mercedes, melyet sikerénél fogva egészen 1962-ig gyártottak. 

A soron következő generációk ezt követően a kor legújabb technológiáit vonultatták fel a már nélkülözhetetlen luxusélmény mellett. Közel 50 sikeres év telt el, mígnem 2013-ban a Mercedes-Benz bejelentette, hogy frissítést kap modell, elnyerve ma is ismert formavilágát.


Mercedes-Benz E220 BT Avantgarde
Klasszikus és modern elemek tökéletes egyensúlya:

A Mercedes-Benz 2012-ben leleplezte terveit, mely a W212-es negyedik generációjának megújulását vetítette előre. 

A kategória fontosságát jól mutatja, hogy a német gyártó közel 1 milliárd eurót költött a fejlesztésre, a ránc-felvarrott modell pedig szemkápráztató külsővel debütált az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalon alkalmával.

Az iridium-ezüst metálfényezés a Mercedes leghíresebb hagyományát idézi gyönyörű, klasszikus árnyalatokat biztosítva az autónak. 

A széles és tekintélyes hűtőmaszk mellett a megújult LED fényszórók foglalnak helyet, melyek nem csak szépek, de az intelligens világítási rendszernek köszönhetően hatékony világítással járulnak hozzá a biztonságos éjszakai vezetéshez.     

Az autó oldalán, a kilincsek mentén tekintetünket finom vonal vezeti végig az autó hátulsó részéhez, ahol ismerős, karakteres hátsó lámpák fogadnak. 

Az áramvonalas külső mellett a könnyűfém felnik fokozzák a modern és sportos érzetet, tökéletes egyensúlyban a klasszikus elemekkel.

http://premiumautok.hu/carview/Mercedes-Benz_E220_BT_Avantgarde/635
Gazdag belső

Az egyensúly és kettősség az autó utasterében is nyomon érhető, ahol fém és fa elemek biztosítják a hamisítatlan luxusélményt.

A műszerfal faberakása a klasszikus hagyományokat idézi, míg a multifunkciós, kormányváltóval ellátott kormánykerék fém részleteivel modern és sportos megjelenést ad hozzá az összképhez. 

Nincs prémium érzet kényelem nélkül, mely igénynek az elektromosan állítható bőr-szövet ülések, a köztük helyet foglaló középső kartámasszal együtt maradéktalanul eleget tesznek.

A biztonságért az automatikusan sötétedő belső- és elektromosan behajtható külső tükrök, indításgátló és parkolóradar, valamint a vezető, utas- és oldal oldali légzsákok felelnek. 

A kettősséget az utastérben helyet foglaló technológia teszi teljessé, a Mercedes-Benz E220 BT Avantgarde pedig maximálisan eleget tesz a kor technikai elvárásainak, hiszen a tempomat, távolsági fényszóró asszisztens, menetstabilizátor, GPS, CD és rádió lejátszó, valamint a fedélzeti computer egyaránt a felszereltségek között szerepelnek.

Azonban a prémium elemek mellett a fény, a Mercedes-Benz E220 BT Avantgarde utasterének egyik legnagyobb erőssége, hiszen az elektromos tolótetőnek köszönhetően minden apró gyönyörű részlet megvilágításra kerül.

Képek: http://premiumautok.hu/carview/Mercedes-Benz_E220_BT_Avantgarde/635


Meggyőző, optimális teljesítmény!

Az autó minden elemében az egyensúlyra törekszik, ez alól annak teljesítménye sem kivétel. 

A motorháztető alatt 2143 köbcentis dízel erőforrás foglal helyet, mely 170 lóerő leadására képes, bőven teljesítve a kategória elvárásait. 

Cikkünk tárgyát már megismertük, azonban mint mindig, nem mindegy, hogy honnan, és mennyiért juthatunk hozzá!


Összehasonlítás:


Újonnan vásárolva:

A Mercedes-Benz E220 BT Avantgarde listaáron jelenleg 12 981 520 Ft-ba kerül, azonban a fentiekben felsorolt opcionális felszerelésekkel együt

18 537 770 Ft-ot kell fizetnünk, ha újonnan szeretnénk megvásárolni a modellt.Egy éves modell esetén:

A korábbi alkalmakhoz hasonlóan az összehasonlításhoz ismét egy 2014-ben Németországban forgalomba állított modellt használtunk, amely a fenti felszereltséggel, gyári garanciával, mindössze 11 200 000 Ft-ért vásárolható meg, amely jelentős különbséget jelent az új árhoz képest. 

A fenti ár az összes extrát tartalmazza, beleértve a gyári garanciát, a behozatal és adminisztráció teljes költségét.Verdikt - Szakértőnk ítélete:

Ahogy korábban, ezúttal sem mondhatunk ítéletet szakértői vélemény nélkül! Kalamár Norbert a prémiumautó piac egyik legtapasztaltabb szakembere, aki új és használt autó értékesítés terén is évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik. Kiszállítás: 

A kiszállítási idő kvótától és gyártói kapacitástól függően 2-3 hónap is lehet. A cikkünkben bemutatott modellt azonban a megrendeléstől számítva mindössze 2-3 hét alatt szállítjuk le az ügyfélnek úgy, hogy az már a honosítás folyamatát is magába foglalja. 

Kiszállítás pont: 

Új autó: 0

Egy éves autó: 1Garancia:

A prémiumautók.hu autói, köztük a most bemutatott modell szervizkönyvvel rendelkeznek. A cikkünkben szereplő autót 2014-ben helyezték forgalomba, 1 éves garanciával rendelkezik, amely Európa összes országában, így hazánkban is érvényes. 

Garancia pont:

Új autó: 1

Egy éves autó: 1Finanszírozás:

Ahogy az új autók esetében, úgy a prémiumautók.hu autóinál is ÁFA tartalmú számlát kapnak a vevők, melynek köszönhetően operatív és nyílt-végű lízing konstrukcióban is vásárolhatnak. Mindemellett lehetőség van zárt-végű konstrukcióban történő vásárlásra is, amely nem függ az ÁFA tartalomtól. Széleskörű banki kapcsolatainknak köszönhetően minden konstrukcióban lehetőségünk van ajánlatot adni. Természetesen mindenben ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt, ezért ha az ügyfél rendelkezik jó banki ajánlattal, abban az esetben segítünk annak gördülékeny lebonyolításában is. 

Finanszírozás pont:

Új autó: 0

Egy éves autó: 1Ár:

Az új és használt modell között megdöbbentő árkülönbséget kaptunk, amely jelen esetben 

7 337 770 Ft. A használt autó ára ráadásul az összes adminisztrációs költséget tartalmazza, mellyel jelentős adminisztrációs terhet vesz le leendő tulajdonosa válláról.

Ár pont:

Új autó: 0

Egy éves autó: 1Izgalmas összehasonlításunk eredménye 4:1 lett az egy éves autó javára. A nagy kérdést azonban ezúttal sem oldottuk meg, de reméljük, hogy értékes támpontot nyújtottunk mindazok számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnék megtalálni a legjobb ajánlatot a pénzükért!

A cikkben bemutatott autó megtekinthető és megvásárolható az alábbi linken keresztül:

http://premiumautok.hu/carview/Mercedes-Benz_E220_BT_Avantgarde/635


Szóljon hozzá Ön is!