Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Több mint autó,
prémium életérzés!

A prémium életérzés kortalan. Küldetésünk immáron több mint 14 éve, hogy megbízható forrásból, jelentős árgaranciával, és a lehető leghatékonyabb módon szolgáljuk ki azokat az ügyfeleket, akik prémium autót szeretnének vásárolni.

Cégünk az Ön igényei szerint, kizárólag hazai és nemzetközi márkakereskedések kínálatából válogat prémium gépjárműveket 2 éves kategórián belül, teljes körű gyári garanciával, és vállalja annak ellenőrzését, beszállítását és átadását mindössze két hét leforgása alatt. Szerződött partnereinknek köszönhetően további garanciát biztosítunk, amennyiben idősebb prémium járművet választana.

Több mint 100 elégedett ügyfél jutott hozzá jelentős árkedvezménnyel fiatal használt prémium gépjárművéhez, és élvezi annak előnyeit a gyári garanciának, személyre szabott konstrukciónak, és kedvező finanszírozásnak köszönhetően.

Miért érdemes a szolgáltatásainkat választania?

15 év tapasztalat

15 év
tapasztalat

Több mint autó, egy életre szóló élmény! Hiszünk abban, hogy egy hamisítatlan prémium autó kortalan, hosszan tartó értéket képvisel. Ebben a szellemben segítjük ügyfeleinket kiszemelt gépjárműveikhez, prémium szolgáltatásaink, szakembereink és partnereink bevonásával.
Teljeskörű ügyintézés

Teljeskörű ügyintézés

Kizárólag hazai és európai márkakereskedések kínálatából válogatunk olyan prémium gépjárműveket, melyek mindössze 1-2 éve hagyták el a futószalagot. Ennek köszönhetően nem csak jelentős árkedvezménnyel, de garanciával, és kedvező finanszírozási konstrukcióval juthat hozzá fiatal prémium autójához.
Több száz sikeresen leszállított autó

Több száz sikeresen leszállított autó

Egyeztessen cégünk szakembereivel igényeiről, mi pedig nem csak megkeressük a legmegfelelőbb járművet, de leellenőrizzük, behozzuk, és a legjobb finanszírozási konstrukciót választva nyújtjuk át Önnek kulcsrakész járművét, akár két héten belül.
Prémium asszisztens autójához

Prémium asszisztens autójához

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége és kényelme, ezért a teljes körű ügyintézés mellett az összes felmerülő kiadást, beleértve a regisztrációs adót, vagyonszerzési illetéket, ÁFÁ-t, szállítási, vizsgáztatási és ügyintézési költséget mi álljuk Önnek! Finanszírozással kombinált autóvásárlásnál ráadásul csak önerővel kell rendelkeznie, hiszen a beszerzés idejére, a szükséges hitelösszeget megelőlegezzük Önnek pozitív hitelbírálat esetén.

Tegye meg az első lépéseket, hogy prémium autó tulajdonos legyen!

Böngésszen jelenlegi kínálatunkból, kérjen személyre szabott ajánlatot igényei szerint, vagy iratkozzon fel értesítő levelünkre aktuális ajánlatainkért és híreinkért!