Európa prémium autó márkái egy kézből

06 20 530 8084 Hívja vezető tanácsadónkat hétköznapokon 9-18 óráig! Fundamenta belépés Ajánlatkérés HU

Általános

Hány lépésből áll, és mennyi ideig tart a vásárlási folyamat?  

A cégünk kínálatában lévő prémium autók iránti nagy kereslet miatt tisztában vagyunk az idő, és a reakció fontosságával, ezért vásárlási folyamatunk teljes mértékben alkalmazkodik az Ön idejéhez is igényeihez, így Ön egyetlen ajánlatról sem marad le.

 1. Az ajánlatkérést követő 24 órán belül megkeresi Önt kollégánk, akivel telefonon, vagy a 13. kerületi Tüzér utca 30-as számon megtalálható irodánkban egyeztetve pontosíthatja elképzeléseit.
 2. Az egyeztetést követő 24 órában kollégáink megkezdik a keresést, melynek részeként felveszik a kapcsolatot beszállítói hálózatunkkal, hogy mielőbb kiválaszthassák a legmegfelelőbb ajánlatokat az Ön által leadott kritériumok alapján.
 3. 48 órával az ajánlatkérés pontosítását után már e-mailben küldjük el Önnek személyre szabott ajánlatát forintosított, euró árfolyamon kalkulált árral, amely már tartalmazza a hazaszállítás, regisztrációs adó, forgalomba helyezés, műszaki vizsga, átírási illeték költségét.
 4. Az ajánlat kézhezvételétől számítva fontos a reakcióidő, hiszen az ajánlatban szereplő gépjárművek iránt más forrásból is érkezhet ajánlat, és gyorsan eladásra kerülhetnek. Ezért miután kiválasztotta a legmegfelelőbb ajánlatot, mielőbb jelezze azt felénk e-mailben, vagy telefonon a +36 20 530 8084-es telefonszámon. Kollégáink ezután készséggel kezdik meg az azonnali intézkedést.
 5. A visszajelzését követően ellenőrizzük a jármű hátterét, felszereltségét, sérülésmentességét, szervizkönyvét, a szervizinformációkat valamint a gyári garancia érvényességét. A folyamat abban esetben akadhat el, amennyiben eltéréseket találunk, melyekkel kapcsolatban természetesen tájékoztatjuk, így Ön eldöntheti, hogy továbbra is fenntartja vásárlási szándékát, vagy újabb keresést kezdeményez.
 6. Az ellenőrzési folyamattal párhuzamosan előszerződést és díjbekérőt küldünk az előleg megfizetéséhez, amely a gépjármű vételárának 15%-a. Az előleg befizetésének kizárólagos módja a cég bankszámlájára történő utalás, melynek beérkezése után 24 órával elektronikus számlát bocsátunk ki az Ön részére.
 7. Az előleg beérkezésével megkezdődik a kiválasztott gépjármű behozatalának folyamata tapasztalt logisztikai partnereink bevonásával, akik szakértelmüket és precizitásukat már több száz prémium gépjármű utaztatásával bizonyították. A kiválasztott gépjármű ideális esetben 6-7, maximális esetben már 10 munkanap alatt beszállításra kerül Magyarországra.
 8. A gépjármű érkezését követően értesítjük Önt, és biztosítjuk annak lehetőségét, hogy megtekintse budapesti telephelyünkön. Amennyiben ha a jármű a szerződésben foglalt feltételeknek teljes mértékben eleget tesz, megkötésre kerül az adás-vételi szerződés, mellyel aktuálissá válik a vételár fennmaradó részének megfizetése. Szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben független márkaszervizzel szeretné bevizsgáltatni a gépjárművet, illetve arra is lehetőséget biztosítunk, hogy megtekintés nélkül, távolról intézze az adásvételi szerződés megkötését.
 9. Az adásvételi szerződés megkötésével kezdetét veszi a vásárlási folyamat utolsó szakasza, hiszen teljes körű prémium szolgáltatásunk részeként 2-3 nap alatt elvégezzük a teljes adminisztrációs ügyintézést! Ennek megfelelően Önnek már már nem marad további teendője, hiszen a forgalomba helyezést, beleértve a regisztrációs adó megfizetését és adminisztrációját, a forgalmi engedélyhez és törzskönyvhöz kapcsolódó adminisztrációt és a rendszámtáblák kiváltását is mi végezzük el Ön helyett! További részletek érdeklik? Kattintson ide, „így működünk” oldalunk megtekintéséhez!

Miben nyújtunk mást, mint a hazai használt autó piac? 

 • Mindenkinek mást jelent a tökéletes autó. Egy prémium autónak azonban minőségben, felszereltségben és árban is szigorúan tükröznie kell elképzeléseinket, hiszen a mérce magas, pénzünkért pedig a lehető legjobb megoldást keressük.
 • Szakértőinkkel segítünk Önnek ebben, hiszen több mint 14 évnyi tapasztalat birtokában magabiztosan tájékozódunk a külföldi és hazai prémium autópiacon, ismerve annak minden előnyét és hátrányát.
 • Általunk megspórolhatja az autók átvizsgálásával járó pluszköltségeket, hiszen ellenőrzött forrásból, kizárólag nagy múlttal rendelkező külföldi márkakereskedések kínálatából válogatunk.
 • A külföldön tapasztalható fejlett infrastruktúrának, utaknak, valamint a kedvező szervizelési szokásoknak köszönhetően a külföldről származó autók megkíméltebbek, ezáltal megbízhatóbbak és tartósabbak a hazai utakon üzemeltetett társaikhoz képest.
 • A hazai szűkös és korlátozott kínálattal ellentétben nálunk szabadjára engedheti elképzeléseit a nagyobb és kiterjedtebb külföldi kínálatunknak köszönhetően. Segítségünkkel számos prémium autómárka kínálatából válogathat egyedi felszereltséggel és jelentős árkedvezménnyel!
 • Cégünknél hiszünk abban, hogy a prémium életérzés kortalan! Ezért teljes körű prémium adminisztrációs szolgáltatással gondoskodunk arról, hogy az autóvásárlás stresszmentes, örömteli élmény legyen. Korábban a vásárlást követően felmerült adminisztrációs költségek jelentették a külföldről történő autóbehozatal legnagyobb hátrányát.
 • Nálunk a meghirdetett árak tartalmazzák már az összes felmerülő költséget, amely a forgalomba helyezéssel járhat. Önnek csak az igényeit kell megosztania velünk, mi pedig nem csak megkeressük a legmegfelelőbb prémiumgépjárművet a legkedvezőbb finanszírozással, és a forgalomba helyezés teljes adminisztrációját is elintézzük. Amennyibe további részletek érdeklik a vásárlás folyamatáról, kattintson az „így működünk” fülre, a finanszírozás részleteiért kattintson a finanszírozás fülre!

Mit garantálunk és biztosítunk Önnek a bizalmáért?

 • Értékeljük az érdeklődését és bizalmát! Ezért garantáljuk, hogy az ajánlatkérést követő 24 órán belül díjmentesen megkeresi Önt kollégánk annak érdekében, hogy mielőbb megkezdődjön az egyeztetés elképzeléseivel kapcsolatban.
 • Nagy múltú, megbízható európai beszállítói hálózatunknak, és gyári partnereinknek köszönhetően garantáljuk kínálatunk változatosságát, kiemelkedő minőségét és versenyképes árát!
 • Biztosítjuk, hogy az Ön által megvásárolt gépjármű megfelel majd a szerződésben rögzített feltételeknek. Amennyiben ez mégsem így történik, abban az esetben következmény nélkül állhat el a szerződéstől, mi pedig 100%-ban megtérítjük a vételárat. Cégünk tapasztalt és megbízható logisztikai partnerekkel együttműködve szervezi immáron több mint 14 éve a prémium gépjárművek behozatalát. Több 100 fiatal prémium gépjármű került ily módon hazai tulajdonosához a sikeres kapcsolatnak köszönhetően.
 • Garantáljuk, hogy amennyiben a jármű bármilyen okból kifolyólag nem felel meg a szerződésben foglaltaknak, következmények nélkül állhat el a szerződéstől. Fontos számunkra, hogy a kiválasztott járműve teljes mértékben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a behozatalt követően személyesen is megtekintheti azt Budapesti telephelyünkön, így csak abban az esetben kerül véglegesítésre az adásvételi szerződés, amennyiben mindent a szerződési feltételeknek megfelelőnek talál.
 • A tartós bérlettel, nyílt- és zárt végű lízinggel rendkívül kedvező finanszírozási opciókat is biztosíthatunk Önnek, melyekkel elháríthatja az utolsó akadályokat is álmai autójának megvásárlásától.
 • Garantáljuk a kompromisszumok nélküli kényelmet Önnek, ezért teljes körű prémium szolgáltatásunk részeként mi intézzük Ön helyett a forgalomba helyezés adminisztrációját! Ennek megfelelően álljuk a regisztrációs adó megfizetését és adminisztrációját, a forgalmi engedélyhez és törzskönyvhöz kapcsolódó adminisztrációt és a rendszámtáblák kiváltását.